Popis
Přírodní alternativa k řepnému cukru Kokosový cukr je bohatý na inulin , což je přírodní prebiotikum , které je prospěšné pro střevní mikrobiom. Pomáhá vyživovat zdraví prospěšné bakterie a tím je pro nás daleko větším přínosem pro náš mikrobiom než řepný cukr. Nektar z květů kokosové palmy Kokosový cukr se získává z nektaru květů kokosové palmy , který se nechá zkrystalizovat. Po získání dostatečného množství nektaru se za optimální teploty odstraní veškeré škodlivé prvky, které by mohl obsahovat. Až poté dochází ke krystalizaci. Výsledkem je kokosový cukr v BIO kvalitě pocházející z kontrolovaného ekologického zemědělství. BrainPedia. cz - místo nabité informacemi! Se správnými informacemi nelze udělat špatné rozhodnutí. let bmDetailRecipes = { "insertClass": ". p-detail-tabs-wrapper", "items": [ { "image": "/user/documents/upload/Recepty/kakao-wide. webp", "date": "04. 01. 2023", "title": "Kakaovo - kiwové koláčky", "url": "/kakaovo-kiwove-kolacky/?p=cDE9MzAxNDQmcHAxPTI3ODc5JmwxPWNzJmExPTEmcDI9Mjg0MTYmcHAyPTI1OTk4JmwyPWNzJmEyPTEmcDM9Mjg2ODAmcHAzPTI2Mjc0JmwzPWNzJmEzPTEmcDQ9MjgxNDYmcHA0PTI1Njg2Jmw0PWNzJmE0PTEmcDU9NDEwNjEmcHA1PTQxMDY0Jmw1PWNzJmE1PTEmcDY9NDE5NzMmcHA2PTQyMTkyJmw2PWNzJmE2PTEm", }, ] } Výživové hodnoty na 100 g Energetická hodnota 1640 kJ / 385 kcal Tuky < 0,1 g - z toho nasycené mastné kyseliny < 0,1 g Sacharidy 92,4 g - z toho cukry 87 g Vláknina < 1,7 g Bílkoviny 9,3 g Sůl 0,43 g Nákupem podpoříte i české lesy #stromzaobjednavku! Složení: Kokosový cukr Původ:   Indonésie Distributor:  Votamax s. r. o. , Hladnovská 83/93, Ostrava Skladování:  Při pokojové teplotě, na suchém a tmavém místě. Hmotnost:  500 g.

Parametry

velikost balení 500 g
typ sladidlo
forma cukr

Výrobce BrainMax Pure

EAN: 8594190027722